nieuws

Algemene Ledenvergadering AH WOON: 21 november 2017

De Algemene Huurdersvereniging WOON nodigt alle huurders van Woonborg uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 21 november 2017. De ledenvergadering vindt plaats in Hotel ‘Onder de Linden’ in Roden. De avond start om 19. 30 uur.

Vacature: medewerker Planning & Control

Onze twee medewerkers Planning Control zoeken een nieuwe collega. Als team zorgen jullie voor alle producten binnen de planning- en controlcyclus, zoals trimesterrapportages, begroting en meerjarenbegroting, jaarrekening en jaarverslag.

Vacature: Beleidsadviseur vastgoedsturing

Vastgoedsturing, duurzaamheid, portefeuillestrategie, financieel-economisch rendement, bewonersparticipatie en beleidsontwikkeling. Is dit jouw expertise en heb jij je bewezen als adviseur in dit vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

twitter

  • woonborg

    Onze woningen aan de Windeweg 23 t/m 31 in Haren worden momenteel gerenoveerd naar Nul op de Meter. In december is… https://t.co/BDUV3bpYIX

  • woonborg

    Onze nieuwbouw aan de Kruisakkers in Annen is bijna klaar. Vorige week was het kijkdag, half november krijgen de be… https://t.co/s9kayldKtB

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier