nieuws

Onderzoek woningen Bomenbuurt Roden

Er wordt een onderzoek gestart naar woningen in de Bomenbuurt in Roden. De bewoners zijn daarover op 21 februari 2017 geïnformeerd. Aan de Zulthereschweg wordt een rij van vier woningen gesloopt vanwege verzakking van het woningblok.

Vacature: medewerker Planning & Control

Binnen de afdeling Financiën en Ondersteuning hebben we een vacature voor een medewerker Planning en Control. In deze nieuwe functie maak je financiële analyses van de bedrijfsprocessen en je geeft daarover advies.

Onderzoek 'Fonds Klein Onderhoud'

Onderzoeksbureau USP uit Rotterdam doet in opdracht van Woonborg een onderzoek naar het Fonds Klein Onderhoud. Zij benaderen huurders per mail en telefonisch. Doel is om de tevredenheid te meten en verbeterpunten te verzamelen.

Wintereditie Woonblad verschenen

Eind december 2016 verscheen de wintereditie van het huurdersmagazine Woonblad. Het Woonblad verschijnt 2x per jaar en alle huurders krijgen een exemplaar thuisbezorgd.

twitter

  • woonborg

    We hebben een vacature voor een medewerker Planning & Control. Solliciteren kan t/m 19 februari a.s. Meer info op: https://t.co/zzrpR1BA36

  • woonborg

    Gezellig druk in Oosterhaar Haren. De eerste winkels zijn open en de huurders van de appartementen krijgen de sleut… https://t.co/xDKROV1T7C

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier