nieuws

Kijkdag voor bewoners nieuwbouw Zuidlaren

Op donderdag 15 maart 2018 organiseerde bouwbedrijf Rottinghuis een kijkdag in het nieuwbouwcomplex aan de Stationsweg en Koningsstraat in Zuidlaren. De kijkdag was bedoeld voor toekomstige huurders en omwonenden.

Klanttevredenheidsonderzoek 2018 van start

Woonborg doet weer mee met een landelijk onderzoek onder woningcorporaties. Wij willen daarmee onze prestaties in beeld krijgen. Dit onderzoek gebeurt elk jaar. Het is een initiatief van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties.

Huur contant betalen niet meer mogelijk

Vanaf 1 april 2018 is het niet meer mogelijk om de huur contant te betalen. U kunt vanaf dat moment op drie manieren de huur voldoen: automatische incasso, overschrijven via de bank of met de pin aan de balie op ons kantoor in Vries.

4 vacatures bij onze afdeling Woondiensten

Onze afdeling Woondiensten heeft een nieuwe visie op de toekomst geformuleerd met andere en nieuwe werkzaamheden tot gevolg. We hebben de afdeling opnieuw ingericht met een aantal nieuwe functies. De procedure voor deze vacatures is afgerond.

Taxateurs aan het werk in de gemeente Haren

In verband met de aardbevingen moeten wij al onze woningen in de gemeente Haren laten taxeren. Het bedrijf Capital Value gaat van 19 februari t/m 2 maart 2018 al onze woningen en bedrijfsruimten in de gemeente Haren bekijken en gegevens verzamelen.

twitter

  • woonborg

    Vorige week tijdens NL Doet hadden we net niet de juiste materialen bij ons om een klus in de Treftuin in Roden af… https://t.co/ssCn81HDZq

  • woonborg

    Huurders van onze nieuwe appartementen aan de Stationsweg en Koningstraat in Zuidlaren konden gisteren een kijkje n… https://t.co/bbBhuxuMm5

veelgestelde vragen

contactinformatie

Voor vragen kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. We staan u graag te woord:

Algemeen nummer (0592) 30 36 00

Contactformulier