Ga naar de inhoud

De huur betalen
Als je een woning van ons huurt, moet je maandelijks de huur betalen. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst stem je ermee in de huur op tijd te betalen. Je betaalt de huur vóór de eerste van de maand. Dus de huur van april is uiterlijk 31 maart op de rekening van Woonborg bijgeschreven. Op 'Mijn Woonborg' kun je online je betalingsoverzicht bekijken.   

Meer informatie over geldzaken vind je onder de actieknoppen op deze pagina.  

Geldfit geeft je gratis informatie over geld in jouw situatie. Je krijgt tips of een persoonlijk advies.

Het gemakkelijkst: je machtigt ons met een automatische incasso. Daarmee geef je ons toestemming om maandelijks de huur van jouw rekening af te schrijven. Dit gebeurt op de eerste werkdag van de nieuwe maand. Bij de jaarlijkse huurverhoging hoef je niets te doen. Het huurbedrag wordt automatisch aangepast.

Of je maakt zelf de huur over naar ons bankrekeningnummer (IBAN) NL57 BNGH 028.50.46.535. Houdt er rekening mee dat het een paar dagen duurt voordat de huur op onze rekening staat. Vermeld bij de overboeking altijd jouw relatiecode en adres. De relatiecode vind je terug op het betaalverzoek of na inloggen op 'Mijn Woonborg->Mijn gegevens'.

Wil je jouw betaalwijze wijzigen? Dat kun je digitaal aanvragen via 'Mijn Woonborg'. Natuurlijk kun je hiervoor ook altijd contact met ons opnemen. 

Heb je een openstaande rekening? Dat kan een keer gebeuren. Je ontvangt dan een herinnering van ons. De rekening kun je eenvoudig betalen met iDeal via 'Mijn Woonborg'. Ook kun je het bedrag overmaken met de gegevens op de factuur of komen pinnen bij ons op kantoor in Vries. Lukt dat niet? Hier vind je meer informatie over betaalproblemen.


Staat jouw vraag er niet bij? Geef jouw vraag hier door en wij komen erop terug.