Ga naar de inhoud

Onderhoud doen we niet per woning maar per groepje woningen in een straat of buurt. Of per woongebouw. Wordt in jouw woning planmatig onderhoud, verbeteronderhoud of binnen onderhoud uitgevoerd? Dan ontvang je van ons ruim van tevoren bericht.
Hier vind je antwoord op vragen.

Planmatig onderhoud is periodiek of terugkerend onderhoud. Het kan gaan om verschillende onderhoudswerkzaamheden. Van het repareren van houtrot en het uitvoeren van een schilderbeurt tot het herstellen van voegwerk.

We inspecteren onze woningen regelmatig. Zo weten we wat de staat van onderhoud is. En kunnen we onderhoudswerkzaamheden plannen. We houden bij de planning rekening met de levensduur van de woningen. Ook letten we op de kosten van deze werkzaamheden.

Bij verbeteronderhoud voegen we kwaliteit toe aan de woning. Zoals bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een bijkeuken. Hierdoor krijgt de woning een betere technische kwaliteit en neemt het wooncomfort toe. De verbetering kan van invloed zijn op de hoogte van de woonlasten. Ons doel is en blijft een betaalbare huur. Het kan zijn dat de huur omhoog gaat, maar dat door energiebesparende maatregelen de woonlasten gelijk blijven of zelfs dalen.


Staat jouw vraag er niet bij? Geef jouw vraag hier door en wij komen erop terug.