Ga naar de inhoud

Een aantal van onze woningen hebben we gereserveerd om te verkopen. Wij doen dat omdat we dan naast huurinkomsten meer geld hebben voor verbeterprojecten en nieuwbouw. Hier vind je antwoord op vragen.

Een aantal van onze woningen hebben we gereserveerd om te verkopen. Wij doen dat omdat we dan naast huurinkomsten meer geld hebben voor verbeterprojecten en nieuwbouw. Als er een sociale huurwoning in de verkoop komt, dan zijn er 2 opties: de zittende huurder koopt de woning of we verkopen de woning via een makelaar.

Optie 1: huurder koopt een woning
Een huurwoning die gereserveerd is voor verkoop, verkopen wij vaak aan de zittende huurder. Huur je een woning van Woonborg en wil je weten of je de woning kunt kopen? Neem dan contact met ons op. Als jouw woning gereserveerd is voor verkoop, dan kan je een aanvraag bij ons indienen. Stuur een mail naar info@woonborg.nl en dan nemen we contact met je op.

Optie 2: Verkoop via een makelaar
Als er een huurwoning vrijkomt die gereserveerd is voor verkoop en de zittende huurder wil de woning niet kopen, dan verkopen wij die woning via inschrijving. Dat regelt een makelaar voor ons. Die publiceert de woning op Funda en soms plaatst de makelaar ook een advertentie in huis-aan-huisbladen. De makelaar regelt bezichtigingen en het hele verkoopproces.

Neem dan contact met ons op. 


Staat jouw vraag er niet bij? Geef jouw vraag hier door en wij komen erop terug.