We hebben een nieuwe website!
Ga naar de inhoud

1 op de 3 huurders in Drenthe mogelijk in geldproblemen

Meer informatie

Roden Centraal

Meer informatie

Digitale nieuwsbrief

Meer informatie

Jaarverslag 2022

Meer informatie

Woonborg vraagt schadevergoeding

In 2017 en 2018 zijn in verschillende wijken in Roden – waarvan het grootste deel in de wijk Roderveld - woningen beschadigd door verzakkingen. Deze beschadigingen zijn veroorzaakt door rioleringswerkzaamheden. Werkzaamheden uitgevoerd in opdracht va…

Meer informatie

Feestelijke oplevering 'Het Erf'

Op vrijdag 7 juli vierden we met de nieuwe bewoners, omwonenden en betrokken organisaties de afronding van een mooi project. En de start van een mooie woonvorm in Vries. Want het resultaat mag er zijn; 15 energiezuinige en levensloopbestendige woning…

Meer informatie